ΑΟΧ (Νύχταρης) – ΑΕΛ (Κούγιας) 0-0

Ένα νευρικό, υπέρμετρα δυνατό παιχνίδι έγινε για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας , στο γήπεδο των Περιβολίων ανάμεσα τον ΑΟ Χανίων και την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕ Λάρισας, που έληξε χωρίς νικητή 0-0
Το παιχνίδι είχε δυναμιτιστή πολύ πριν την έναρξη του με την διαμάχη ανάμεσα στους μεγαλοεπενδυτές τον Ηρακλή Νύχταρη και τον μεγαλοδικηγόρο Κούγια.
Αυτή η διαμάχη μεταφέρθηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μη παιχτεί καθόλου ποδόσφαιρο από καμιά από τις δυο ομάδες και το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να θεωρηθεί σαν δίκαιο
Υπάρχουν παράπονα και από τις δυο ομάδες με τη διαιτησία του Μπλάνα (Μεσσηνίας) και των βοηθών του Λαμιά (Μεσσηνίας), Σερεμέτη (Μεσσηνίας).
Συνθέσεις των ομάδων
Α.Ο. ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Μασαδο (79’ Μπριλάκης), Τσούτσης (74’ Χατζηλιάδης ), Δεινόπαπας, Νάκας (61’ Σάντερσον), Γκέσιος.
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος (58’ Λαμπρόπουλος), Μπουντόπουλος (77’ Κρητικός), Κουτσιανικούλης (71’ λ.τρ. Ροβίθης), Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς.

Spread the love