Ανώμαλη» προσγείωση για τους παίκτες του ΟΦΗ!

Αχρείαστη «γκέλα» του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με τον Ιάλυσο για την 21η αγωνιστική,
που με τον Νίκο Νιόπλια μετρούσε πέντε σερί νίκες στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής,
Έτσι, οι Κρητικοί με 43 βαθμούς παραμένουν δεύτεροι μαζί με την Τριγλία Ραφήνας, αλλά είδαν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Φωστήρα να αυξάνεται ξανά, καθώς ο «Φονέας» μετρά 48.
Οι «ασπρόμαυροι», λοιπόν, ήταν σαφώς ανώτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν όμως και άστοχοι, με τον Περογαμβράκη να κερδίζει πέναλτι στο 16′ σε ανατροπή του από τον Παφιάκη, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο άσος του ΟΦΗ νικήθηκε από τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο.
Οι Ροδίτες από την πλευρά τους απείλησαν στο 28′, όταν ο Δερμιτζάκης έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ το πλασέ στην κίνηση του Φονσέκα.
Στο 41′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Παφιάκη εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν καταλόγισε κάποια παράβαση, ενώ στην επανάληψη οι παίκτες του Νιόπλια πίεσαν πολύ για να φτάσουν στο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία.
Στο 90′, μάλιστα, ο Περογαμβράκης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι ύστερα από γύρισμα του Μαρτσάκη κι έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):
Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (82′ Μπουρσέλης), Πόποβιτς (68′ Γουόρντεν), Χαντί, Καλέ (74′ Μαρτσάκης).
ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Σταυλάς (75′ Μαρίνου), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (82′ Παπαδημήτρης), Φονσέκα, Αθανασίου Α. Κορνελάτος (36′ Καρπαθάκης).

Spread the love