Αντί να φύγει, καλά θα κάνει να μιλήσει στον κόσμο ο πρόεδρος

Στα καλά του καθουμένου και εν καιρώ επιδημίας ήρθε η αψυχολόγητη, χωρίς σχεδιασμό και διαβούλευση, αλλαγή της ιστορικής ασπίδας στο σήμα του ΟΦΗ.
Πιστεύω ότι όλοι οι Ηρακλειώτες, για να μην πω όλοι οι Κρητικοί, είναι με τον Μπούση…
Παλαίμαχοι παράγοντες κι ας τους λοιδορούν, κάποιοι παρασυρόμενοι οργανωμένοι …
Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, που κάποιοι από τους ανεπάγγελτους νεοφερμένους σουλατσαδόρους προσπαθούν να τους εμφανίσουν ότι εκλιπαρούν για μια πρόσκληση, χωρίς στην πραγματικότητα να γνωρίζουν την προσφορά του καθενός από αυτούς προς το σωματείο (και οικονομική).
Οργανωμένοι και μη οπαδοί που έχουν αποδείξει με τη συμπεριφορά τους ότι πραγματικά στηρίζουν τον πρόεδρο όσο κανέναν άλλο προκάτοχο του.
Αλλά… αυτή τη στιγμή άθελα του και πιθανώς ακούγοντας τις εισηγήσεις αυτών που προανέφερα παραπάνω, τους παρατρεχάμενους…, έφερε δυστυχώς την διχόνοια στην οικογένεια του ΟΦΗ με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.
Καλό θα ήταν λοιπόν, αντί να φύγει για Αθήνα αύριο Δευτέρα να βγει και να εξηγήσει αυτή του την ενέργεια και πιστεύω οι περισσότεροι από εμάς τους «παλιομοδίτες» να το εμπεδώσουμε και να το δεχτούμε.
Κύριε Μπούση, βγείτε και εξηγήστε στον κόσμο του ΟΦΗ γιατί πρέπει να αλλάξουμε το σήμα κατατεθέν που μας συνοδεύει από τα παιδικά μας χρόνια.

Spread the love