Ανατροπή και σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο η Γόρτυς…

Αρχίζει σιγά – σιγά να ανεβαίνει αγωνιστικά η ομάδα της Μεσσαράς και μετά την πολύ καλή εμφάνιση με την Μινωική την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο, της ήλθε σήμερα να προσθέσει άλλη μια καλή παρουσία και μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, που αποδεικνύει ότι έχει αποκτήσει και τη φυσική κατάσταση που χρειάζεται μια ομάδα να ανταπεξέλθει στο φετινό πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Η ομάδα του Κώστα Τζαγκαράκη μπήκε άνευρα στο παιχνίδι, που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, όταν ο Νικηφόρος με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0, κάτι που φάνηκε να έχει μια αρνητική επίδραση στους είδη αγχωμένους παίκτες της.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη διάρκεια του Α΄Ημιχρόνου, είχαν την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή τους και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν μια σχετικά εύκολη νίκη.
Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην με τον προπονητή της Γόρτυνας να πραγματοποιεί τις σχετικές διορθωτικές κινήσεις του, πέρασε στο 63΄τον Μπαλωμένο στη θέση του αρνητικού Κοζυράκη και στο 66΄τον Μηναδάκη στη θέση του Μαθιουδάκη. Οι αλλαγές αυτές είχαν σαν άμεσο αποτέλεσμα την ισοφάριση, αφού στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Μπέης βγήκε από πλάγια και ο νεοεισελθών Μηναδάκης με ωραία καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στα χασομέρια ήλθε και η πλήρες ανατροπή, όταν ο Φανουράκης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2 και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.
Διαιτησία: Γιάννης Μουρτζάκης, Κώστας Κυριακόπουλος, Γιώργος Παπαδάκης
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λίντο (Μάριος Σηφάκης): Σηφάκης, Δροσάτος, Νικολάου, Πήλιος, Γκαναδάκης, Ψαλιδάκης, Κεφαλούκος, Κουκσόβ, Νικηφόρος(84′ Χαϊνάκης), Ψαρράς(69′ Χριστοφής), Καρυωτάκης(75′ Ανδριαδάκης)
Γόρτυς (Κώστας Τζαγκαράκης): Ανδρικάκης, Αντουράκης, Ξαγοραράκης, Κεφάκης, Κωστάκης, Κοκολάκης, Μαθιουδάκης(66′ Μηναδάκης), Φανουράκης, Κοζυράκης(63′ Μπαλωμένος), Μπέης(76′ Αεράκης), Μικέλ(86′ Χαριτάκης)

Spread the love