Ανακατωσούρας: Τα σέβη μας κύριε πρόεδρε…

Δε ξοφλήσατε τα χρέη σας προς την ΕΠΣΗ; Διαιτητές ΥΙΟΚ!

Παρακαλώ περάστε από το ταμείο πρώτα η ΕΠΣΗ έχει ανάγκες!

Παρακαλώ περάστε από το ταμείο πρώτα η ΕΠΣΗ έχει ανάγκες!

«Τα Σωματεία σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ.3 εδ. ε του Κ.Α.Π. (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020) είναι υποχρεωμένα σε περίπτωση που οφείλουν χρηματικές ποινές είτε υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις, από οποιαδήποτε αιτία προς την ΕΠΟ και την διοργανώτρια ως αναφέρεται στον ΚΑΠ προϋπόθεση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση τους, το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη του.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ορίζονται αγώνες του σωματείου».
Πάει κι αυτός. Μια φορά κατέβηκε στην πολιτική και ξέχασε τις επαναστατικές επιστολές…

Μια φορά και ένα καιρό ήταν πολύ φιλαράκια

imported-ykmftxplkduohpvsbixc
Για κάμποσα χρόνια ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ήταν πολύ κολλητήρια ούτε «σιαμαίοι» μαζί να λύσουν τη ΒΙΑ στο ποδόσφαιρο, θυμάμαι κάποτε τη σύναξη τους στην Περιφέρεια Κρήτης, που επειδή έθεσα την ερώτηση στον πρόεδρο «τι δουλειά έχει ο Αυγενάκης, τότε απλός βουλευτής» δέχτηκα την επίπληξη του. Μαζί και στις διάφορε εκδηλώσεις όπως Τελικός Κυπέλλου στο Γεντί Κουλέ, λήξη παιδικού πρωταθλήματος στο Παγκρήτιο, κλήρωση πρωταθλημάτων στην Αυγενική, μεγάλη είναι η λίστα για να αναφερθώ σε όλες.
Σήμερα οι δυο τους άσπονδοι εχθροί με τον «εφταμινήτη» να έχει πάρει τα πρωτεία από τον πρόεδρο για τα καλά αφού, πολλές ομάδες προτιμούν να καλέσουν τον κ. Αυγενάκη παρά τον ίδιο.

120154681_3642966252394258_4285449057153381717_n-2222

Τώρα μπορεί και το κάνει και μόνος του

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

Πριν: Ήταν πάντα καλεσμένος του σε όλες τις εκδηλώσεις

Προς τι το ξεκατίνιασμα με το Δημητράκη;

Τα φιλαράκια τα καλά

Τα φιλαράκια τα καλά

Πόλεμος λάσπης έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους προέδρους της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρζογλου και του ΕΓΟΗ Δημήτρη Κοροβέζου. «Κολοτούμπα και φυγόδικο» ο πρώτος, Καμινάδα, δημοσιοποίηση κάποιων φωτογραφιών ο δεύτερος  κ.λ.π.
Τι τελικά προέκυψε από την τελευταία ΓΣ της ΕΠΣΗ που ο Κοροβέζος ή «Ταμτάκος» όπως τον αποκαλεί ο ΥΠΕΡ πρόεδρος είχε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της σημερινής διοίκησης.
Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι φήμες ότι το Δημητράκη δήθεν ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για τις ερχόμενες εκλογές της Ένωσης είναι προβοκατόρικες , αφού όπως μαθαίνω όντως ετοιμάζεται μια τέτοια κίνηση που καμιά σχέση δεν έχει μαζί του.

Spread the love