Ακόμα πιο κάτω ο Πλατανιάς…

Η Λαμία έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς νίκησε τον Πλατανιά στο δημοτικό γήπεδο «Περιβολίων» με 2-1, με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» για την 24η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έφθασε στην αποφασιστική νίκη με τα γκολ των Στάμου (62′ αυτογκόλ) και Μπλάζιτς (78′). Με την ήττα αυτή η ομάδα της Κρήτης, η οποία μείωσε με πέναλτι του Ενσικουλού στο 85ο λεπτό, ελπίζει, πια, σε θαύμα για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Στις καθυστερήσεις η Λαμία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πίτι.
Ο διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Στόιτσεφ -Αναστασόπουλο, Βάντερσον, Παντελιάδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51′ Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80′ Γκρζέλτσακ), Νίλι, Ενσικουλού.
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22′ Ακόστα), Αναστασόπουλος, Μπούντνικ (68′ Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (81′ Καραγιάννης).΄

Spread the love