Αεροπόροι, Φαγαδάκηδες και Ιταλοί…

Πρώτα είχαμε τον Αεροπόρο που σε μια βραδιά τον αναδείξαμε «σωτήρα» του ΟΦΗ, μετά φέραμε το Φαγαδάκη στο ξενοδοχείο και από εκεί στη τράπεζα με τους οργανωμένους να πανηγυρίζουμε για τα εκατομμύρια του. Μετά είχαμε τον πρόεδρο των 15 ημερών, που πρώτα θα έσωζε τον ΟΦΗ μετά τον Εργοτέλη και γιατί όχι όλες τις Ελληνικές ομάδες. (Έτσι είχε πει στην συνέντευξη τύπου όλοι μας  σαν μαλάκες τρέξαμε να καταγράψουμε… Μόνο που ξέχασε ότι ήταν ένας ξυπόλυτος πρίγκιπας (όπως τον Βουτσά στην ομώνυμη ταινία)… Ας ξεχάσουμε και τους Ιταλούς του Γκατούζο, με τα εκατομμύρια τους. Τότε μάλιστα κάποιοι τσακώθηκαν, για το ποια θέση θα αναλάβει ο καθένας τους.

Τώρα φύγαμε από τους σωτήρες και πάμε στους επενδυτές… Ήλθανε κάποιοι Δανοί που όπως τα έγκριτα ΜΜΕ μας, είπαν ανήκουν στην Δανέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία… Κάποιος λοιπόν τους είπε ότι έχουμε μια ομάδα στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ που έχει το ΒΑΚ για προπονήσεις και πήγαν οι άνθρωποι, του ποδοσφαίρου είναι, να το δουν.

Εμείς λοιπόν γεννημένοι ονειροπόλοι, (έτσι μας έχουν κάνει) αρχίσαμε να κάνουμε σχέδια, για το τι θα κάνουμε με τα χρήματα, που αυτοί οι άνθρωποι θα επενδύσουν στο Βαρδινογιάννειο…

Spread the love