Αγχωτική νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας…

Συνεχίζει να προβληματίζει ο ΟΦΗ με την απόδοση του, αν και μπορούμε να πούμε ότι είχε καλύτερη παρουσία από αυτής της περασμένης εβδομάδας στα Τρίκαλα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε και στο σημερινό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ ότι είναι η ομάδα που θα πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια για την άνοδο.
Και μπορεί οι παίκτες του να διαμαρτύρονται για τα 3 γκολ που πέτυχαν και δεν μέτρησαν, αλλά και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το γκολ που ο ΟΦΗ προηγήθηκε θεωρώντας το οφσάιντ.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο γκολ από ένα σε κάθε ημίχρονο, με πλασέ από κοντά του Κουσκουνά (το πρώτο του με την φανέλα του ΟΦΗ) στο 21ο λεπτό, και με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Κοιλιάρα στο 57ο λεπτό.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ακόμη ότι οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν ακόμη 2 σουτ στα δοκάρια της Καλλιθέας με τον Μάρτος και τον Κουσκούνα.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι όλα στο Ηράκλειο είχαν τελειώσει με τον ΟΦΗ να παίρνει μια σχετικά εύκολη νίκη, η Καλλιθέα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 82΄με τον Ταλέντο με αποτέλεσμα να έχουμε ένα αγχωτικό φινάλε
Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων), με βοηθούς τους Πάγκαλο (Λασιθίου) και Χρηστάκο (Πειραιά).
Κίτρινες: 31’ Κουσκουνάς, Όγκμποε – 41’ Καντέ, 64’ Ταλέντο, 87’ Ντιακιτέ
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (68’ Ρούσσος), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός (20’ Νάστος), Πουρτουλίδης, Χαντί (76’ Όγκμποε), Μάρτος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος (62’ Ταμπάκης), Μάκο (71’ Κερασίδης), Ταλέντο, Σμυρλής, Χοτζάλι (44’ Μήλιος).

Spread the love