Αγιασμός του ΣΔΠΗ, τιμητική πλακέτα στο Χανιωτάκη

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησαν οι διαιτητές την περασμένη Δευτέρα (12/9) στα γραφεία τους παρουσία εκπροσώπων της ΕΠΣΗ με επικεφαλή τον πρόεδρο της κ. Νίκο Τζώρτζογλου ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στην ταβέρνα «Πετούσης» .

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε την τιμητική πλακέτα που απένειμε ο σύνδεσμος δια χειρός του προέδρου της ΕΠΣΗ στον αποχωρούντα από την ενεργό δράση Χρήστο Χανιωτάκη

Αναλυτικά η σχετική Ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Αφιερωμένη στην διαιτητική οικογένεια του Ηρακλείου ήταν η Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Το απόγευμα στα γραφεία του ΣΔΠΗ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία όλων των μελών του Συνδέσμου ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και τα μέλη της Ένωσης.

Ο κ. Τζώρτζογλου ευχήθηκε σε όλους μια σεζόν με υγεία και καλές διαιτησίες, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ηρακλειώτικη διαιτησία. Επίσης, ο ΣΔΠΗ τίμησε τον Χρήστο Χανιωτάκη λόγω του ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση και την απονομή έκανε ο κ. Τζώρτζογλου. Ακολούθησε δείπνο για όλους τους διαιτητές με προσκεκλημένη την ΕΠΣΗ στην ταβέρνα «Πετούσης».

Spread the love