«Αέρας» πέρασε από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός (Highlights)

Ένα ημίχρονο, εν προκειμένω το πρώτο, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό προκειμένου να θέσει τις βάσεις της νίκης επί του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 3-0 των γηπεδούχων, με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί από τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και έκλεισαν τον πρώτο γύρο στην κορυφή του πρωταθλήματος, ισόβαθμοι του ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία για ροτέισον απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, που ολοκλήρωσε το πρώτο μισό στην κανονική περίοδο χωρίς νίκη! Ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν ο Ελ Αραμπί που σκόραρε δις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο αποτελεσματικός επιθετικός είναι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ποντένσε, όταν ύστερα από την εξαιρετική συνεργασία Μασούρα, Γκιγιέρμε κι Ελ Αραμπί ο Μαροκινός βρήκε τον Πορτογάλο στην περιοχή κι εκείνος πλάσαρε τον Κνετ για το 0-1. Με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί αλλά να απειλείται στο 33΄, όταν ο Αριγίμπι με ωραία προσπάθεια και τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν στο 41΄

Spread the love