Αέρας και όλα «0» στους Αγίους Δέκα

Ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις , έγινε στο γήπεδο των Αγίων Δέκα ανάμεσα στην Γόρτυνα και τον Κεραυνό Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Ηρακλείου.
Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο ισχυρός άνεμος που έπνεε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μην αφήνοντας τους παίχτες και των δυο ομάδων να αποδώσουν τα αναμενόμενα και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος.
Βέβαια, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 10΄της αναμέτρησης, όταν ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Ξαγοραράκης κατάφερε να διασπάσει την καλοστημένη αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων, να βρεθεί μόνος του μπροστά από τον Ρουμπάκη, αλλά του αέρα μη θέλοντας σούταρε ψηλά πάνω από την εστία του τερματοφύλακα..
Το υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν επιδέχεται κριτικής, αφού όπως προαναφέραμε ο αέρας δεν άφηνε να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Ακόμη, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ηρακλείωτικη ομάδα αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 73΄,λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Παπουτσιδάκη
Η διαιτησία του αγώνα: Δ. Σφακιανάκης , Α. Μοχιανάκης, Κ. Ζιουτος
Κόκκινες: Παπουτσιδάκης (2η κίτρινη)
ΓΟΡΤΥΣ(Κώστας Τσαγκαράκης): Ανδρικάκης, Ξαγοραράκης, Αντουράκης, Μπαλωνένος, Αεράκης, Μικέλ (85’ Φανουράκης), Κεφάκης, Μπατουνας (65’ Μαθιουδάκης), Αραβιστάνης (65’ Κοζυράκης), Μπέης (85’ Χαριτάκης), Μηναδακης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ(Παναγιώτης Πετράς): Ρουμπάκης, Χανιωτάκης, Ανδρικάκης, Κουκάκης, Εκχόσου (57’ Λίλος), Γιαλυτάκης, Κοντογιάννης, Παπουτσιδάκης, Τιγκίρης (55’ Κενδριστάκης), Λέλεκας, Τ. Νάτος (81’ Εργαζάκης)

Spread the love