«Έπιασε» βροχή από γκολ στο Αγρίνιο…

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League (και πρώτη εντός έδρας) πανηγύρισε ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν εύκολα της Κέρκυρας με 4-0, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο. Τα γκολ του Τομανέ στο 5΄ και του Μάρκος Πάουλο στο 7΄ έβαλαν τις βάσεις για την άνετη νίκη των «καναρινιών», που ήλεγξαν το παιχνίδι και πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα στο β΄ ημίχρονο, με τον Μάρκος Πάουλο (56΄) και τον Ρόσα (82΄).

Με δύο γκολ που σημείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παναιτωλικός πήρε γρήγορο και άνετο προβάδισμα, έναντι της Κέρκυρας.

Πριν συμπληρωθούν τα πέντε πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Λεντέσμα πάσαρε στον Τομανέ και ο Πορτογάλος νίκησε τον τερματοφύλακα  της Κέρκυρας, ανοίγοντας το σκορ. Έπειτα από δύο λεπτά ο Τομανέ σέντραρε προς την μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας και ο Μάρκος Πάουλο κινήθηκε με ταχύτητα, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού.

Στο 11ο λεπτό του αγώνα,  ο Ουαρντά του Παναιτωλικού έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3 ? 0 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι παίκτες της Κέρκυρας διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση πάνω στον Επστάιν, στο όριο της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού.

Στην συνέχεια η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει τον Παναιτωλικό, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού τα σουτ των Σπίνουλα και Επστάιν δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός πήρε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 56΄ ο Λεντέσμα  έδωσε πάσα στον Μάρκος Πάουλο. Ο τελευταίος σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, κάνοντας το 3 ? 0 . Στην συνέχεια ο προπονητής της Κέρκυρας προχώρησε σε τρεις αλλαγές και η ομάδα των Φαιάκων προσπάθησε να μειώσει το σκορ. Όμως η κεφαλιά του Γεωργίου και το σουτ του Ζορμπά δεν έφεραν το γκολ. Οκτώ λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ο Ρόσα του Παναιτωλικού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 4 – 0 υπέρ του Παναιτωλικού, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την νίκη και τέσσερα γκολ που πέτυχαν, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη ικανοποίησή του, διότι η ομάδα, όπως είπε, συνέχισε τις προσπάθειες της και ήταν δημιουργική, τονίζοντας ταυτόχρονα  ότι η συνέχεια είναι δύσκολη. Από την πλευρά του ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου είπε μεταξύ άλλων πως η ομάδα πήγε με προβλήματα και απουσίες στο Αγρίνιο, σημειώνοντας παράλληλα πως είχαν καθοριστική σημασία για τη εξέλιξη του αγώνα, τα δυο γκολ που πέτυχε ο Παναιτωλικός στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας

Βοηθοί: Στυλιανός Τσολάκης, Μιχαήλ Δημόπουλος, 4ος διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

Συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): «Έπιασε» βροχή από γκολ στο Αγρίνιο… Κυριακίδης, Οσμάν Φερέϊρα, Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Λεντέσμα (67’ Φάρλεϊ Ρότσα), Ουάρντα (76’ Μουνιόθ), Τομανέ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): «Έπιασε» βροχή από γκολ στο Αγρίνιο…Αραμπατζής, Σπίνουλας, Σιόντης, Ντιόγκο Ζορντάο (62’ Ζαραδούκας), Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Ανδρεόπουλος, Επστάϊν (46’ Κόντος), Γεωργίου, Ζορμπάς, Τουράμ (46’ Παμλίδης).

 

 

Spread the love