«Ένα Όνειρο απατηλό» ήταν η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Μια πικρή βραδιά γεύτηκε ο ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας ηττηθείς από την Ομόνοια με 2-1 και αφήνοντας τις τελευταίες ελπίδες του για πρόκριση στην φάση των νοκ-άουτ αγώνων του Europa League. Ο Δικέφαλος αδύναμος και χωρίς ομαδικό πνεύμα, αναλώθηκε παρά την συντριπτική του υπεροχή σε παιχνίδι φλυαρίας και γνώρισε μια ήττα εκτός προγράμματος αφού για δεύτερη φορά δεν κατάφερε να νικήσει την κυπριακή ομάδα η οποία κέρδισε όλους τους βαθμούς της στο Ε όμιλο στα δυο παιχνίδια της με τον ΠΑΟΚ.

Πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ που από το 9′ δέχτηκε το πρώτο πλήγμα από την Ομόνοια. Στην φάση αυτή ο Σενέ έκανε το σουτ για την Ομόνοια, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε προσωρινά, η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε σωστά και ο Κακουλής έκανε το 1-0 .

Στο 39′ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε. Μετά από άψογη συνεργασία Ουαγκέ, Ελ Καντουρί και Ζίφκοβιτς, η μπάλα έφτασε στον καραδοκούντα Τζόλη που με δυνατό σουτ την έστειλε στα κυπριακά δίχτυα για να ισοφαρίσει.

Στο 40′ ο Αγγλος ρέφερι θα μπορούσε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών σε βάρος της Ομόνοιας, όταν ο Σφιντέρσκι από μαρκάρισμα των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος αλλά ο “άρχων του αγώνα” δεν καταλόγισε την παράβαση.

Στο 83′ ο Ελ Καντουρί ανέτρεψε τον Λοϊζου στην περιοχή ο Αγγλος ρέφερι σφύριξε το πέναλτι και ο Τζόρντι Γκόμες με εύστοχη εκτέλεση ανέβασε το σκορ στο 2-1 για την Ομόνοια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Άγγλος Πόσον με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπετς και Χάσιν.
Κίτρινες: 30′ Σενέ – 30′ Ελ Καντουρί, 56′ Κρέσπο, 64′ Α. Ζίβκοβιτς, 74′ Γιαννούλης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κουσουλός (59′ Ζόρντι Γκόμεθ), Κίκο (59′ Λέτσιακς), Χουμποτσάν, Λανγκ, Λούφτνερ, Βίτορ Γκόμες, Τζιονή, Λοΐζου (85′ Ασαντέ), Κακουλή (21′ λ. τρ. Σεχού), Σενέ (59′ Ντούρις).
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (46′ Γιαννούλης), Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσιγγάρας (79′ Μπίσεσβαρ), Σβαμπ (46′ Μουργκ), Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

Spread the love