Ένα «τετράλεπτο» χρειάστηκε ο ΑΟΤ…

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Τυμπάκι, για την 7η αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, ανάμεσα τον ΑΟΤ και τον Ανθεστίωνα με του γηπεδούχους να επικρατούν στο τέλος με 2-0.
Η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το σκορ στο τέλος την αδικεί.
Ενώ μπήκε δυναμικά στον αγώνα, το πρώτο γκολ καθυστέρησε να έρθει, με τον Κουρουθιανάκη στο 73’ να κάνει το 1-0 και 4 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 77΄, ο Πολυχρονάκης να κάνει το τελικό 2-0 και να εδραιώνει την νίκη για την ομάδα του.
Διαιτησία:Γιώργος Πατμετζής, Κων/νος Τρουλινός, Στέλιος Σταφανίδης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟΤ(Μιχάλης Κουτεντάκης): Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης(56′ Μαρακομιχελάκης), Χαλκιαδάκης, Χριστοδουλάκης Γ., Μαραγκάκης(78′ Χριστοδουλάκης Ι.), Κουρουθιανάκης, Πολυχρονάκης, Αναγνωστάκης Η.(89′ Σκουτέλης), Κορεόνε, Κουτεντάκης(85′ Σαβουιδάκης), Παπαδάκης Γ.
Ανθεστίων (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Χρονάκης, Μακρογιαννάκης(39′ Μερκουλίδης), Τσομπανάκης, Καπαρουνάκης(46′ Πεχυνάκης), Καλιακάκης, Μηλάκης, Φωτόπουλος(91′ Κελαράκης), Βιτσαράς, Μεμοτσέλα(82′ Δημήτρης), Δοργιομανωλάκης, Χατζάκης

Spread the love