Έμαθε να κερδίζει και στις καθυστερήσεις το Καμηλάρι

Κάθε Κυριακή είναι και μια νέα εμπειρία για την νεοφώτιστη ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Αφού στις πρώτες αγωνιστικές πήρε τη πικράδα της ήττας μετά την γλυκόπικρη γεύση της ισοπαλίας ήλθαν και οι νίκες.
Η πιο σημαντική, μέχρι σήμερα θα πρέπει να είναι η σημερινή με τον τρόπο που επιτεύχθηκε.
Οι Μεσαρίτες πήρα το προβάδισμα με τον Θεοδωράκη στο 68΄ και μέχρι το 87΄όλα έδειχναν ότι είχαν το τρίποντο στο τσεπάκι τους, μόνο που σ’ αυτό το λεπτό ο που ο Μηναδάκης είχε διαφορετική άποψη και με ένα καταπληκτικό σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καρβουνάκη.
Στη συνέχεια ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα τελείωναν το παιχνίδι με μια δίκαιη μοιρασιά, ο Κλαούντιο στο 90+ μ’ ένα ωραίο πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Καραγιωργάκη και να κάνει το τελικό 1-2

Η ταυτότητα του παιχνιδιού
Σκόρερ:
87΄ Μηναδάκης – 68΄ Θεοδωράκης, 90+ Κλαούντιο
Διαιτησία (καλή) Κασαπάκης Α., Βοριζανάκης Σ., Μπαλίδης Α.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Γοργολαΐνι(Ζαχαρίας Αναστασάκης):
Καραγιωργάκης, Χαραλαμπάκης(65’ Αναστασάκης), Μανουσάκης, Καλαφατάκης, Τσερεβελάκης,(63′ Αντωνακάκης), Χριστοδουλάκης Κ., Χριστοδουλάκης Χ., Μηναδάκης, Μακράκης, Καπελάκης, Παπάζογλου(85’ Μπιτσακάκης)
Καμηλάρι(Χρήστου Ορφανουδάκη): Καρβουνάκης, Βολυράκης, Στεφανάκης, Κλαούντιο, Άντζελο, Αζίζ, Παπαδάκης Δ. (88’ Παπαδάκης Δ.), Λεονταράκης(65’ Φανουράκης), Μακρόγλου(86’ Αουρέλ), Τάρε, Θεοδωράκης

Spread the love