Έγραψε ιστορία στην πρώτη του ο Βόλος (highlights)

Μαγικό ντεμπούτο στη Super League πραγματοποίησε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-1 και πέτυχε την παρθενική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μουνίθ που σημείωσε και τα δύο τέρματα (38′ και 70′). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση και κέρδισαν δίκαια. Από την άλλη ο Πανιώνιος ήταν πάρα πολύ κακός, ασύνδετος με πολλά λάθη στην άμυνα. Το μόνο που κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» ήταν να μειώσουν στο 90+3′ με τον Αραμπούλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο γκολ του Βόλου ο διαιτητής χρησιμοποίησε το VAR, ενώ αρχικά ο επόπτης είχε υποδείξει τον Μουνίθ σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), VAR: Σέζος (Κιλκίς), AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (55’ Μακσίμοβιτς), Άρσε, Τσιλούλης (55’ Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος (74’ Αραμπούλι).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (33’ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78’ Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82’ Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.

 

Spread the love