Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ ο Εργοτέλης

Με την έλευση του Μανόλη Σουτζή, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Τουουσιάνη, άρχισε το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» με πρώτο και καλύτερο τον Γκολκίπερ Μανόλη Καλογεράκη, που του ανακοινώθηκε ότι δεν θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο Χανιώτης γκολκίπερ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου, βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και μετά από συζήτηση που είχε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κ.Γιώργο Τουτζάρη αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.
Οι επόμενοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που είδαν την πόρτα της εξόδου είναι οι, Ντομινίκ Σπίριακ και ο Βίτορ Μπαράτα. Ο πρώτος έπαιζε δανεικός στην κρητική ομάδα, η οποία δεν ενεργοποίησε την οψιόν. Ο δεύτερος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο, αλλά μετά από συνάντηση με τον κ.Τουτζάρη, αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μανόλη Καλογεράκη, Spiriak Dominik και Encarnacao Freitas.
Μετά μια διετή επιτυχημένη συνεργασία με τον γκολκίπερ Μανόλη Καλογεράκη αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η σύμβαση που λήγει στις 30 Ιουνίου
Ο διεθνής αμυντικός με την U21 της Σλοβακίας Spiriak Dominik είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την DAC Dunajska Streda” με οψιόν αγοράς την οποία δεν θα ενεργοποιήσει η ομάδα μας.
Όσον αφορά τον Πορτογάλο μέσο Vitor Barata όπως εν συντομία τον φωνάζουν πέρυσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας ωστόσο σε συνάντηση που είχε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιώργο Τουτζάρη συμφώνησαν για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.
Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας θα θέλαμε να ευχηθούμε και στους τρεις ποδοσφαιριστές ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας τους.

Spread the love