Άλωσε το «Γεντί Κουλέ» η Παναχαϊκή

Μεγάλη νίκη με 2-1 σημείωσε η Παναχαϊκή επί του ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League. Οι Αχαιοί προηγήθηκαν στο 5ο μόλις λεπτό με πέναλτι του Φωτάκη που κέρδισε ο Μωραϊτης από τον τερματοφύλακα Στρέζο, ενώ το 0-2 έκανε στο 50΄ με σουτ ο Μακρυδημήτρης, για να μειώσει ο ΟΦΗ στο 55΄ με κεφαλιά του Κουσκουνά. Ο ΟΦΗ… στερήθηκε το βαθμό της ισοπαλίας αφού στις καθυστερήσεις ο Χαντί σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων και έχασε το αήττητο της έδρας του. Η Παναχαϊκή πέρασε 2η στην κατάταξη (16β) πίσω από τον Άρη (18β), ενώ ο ΟΦΗ έμεινε 3ος (14β).
Διαιτητής:  ο Ζαραβίνος του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Κρετσίμο του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής και τον Δουλγεράκη του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.
Κίτρινες: 4′ Nάστος, 24′ Ζιαμπάρης – 14′ Πολίμος, 33′ Στεργίδης, 56′ Μωραΐτης, 64′ Αποστολόπουλος, 70′ Φωτάκης, 77′ Μπουτζίκος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (36′ λ. τρ. Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Πουρτουλίδης (46′ Λεάλ), Χαντί, Όγκμποε (61′ Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μουστακόπουλος (61′ Μπουτζίκος), Στεργίδης (80′ Πολυχρόνης), Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (68′ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

Spread the love