Άλλος για «Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη» και ο Εργοτέλης πάει Αίγυπτο

Βγαίνουν εκτός συνόρων οι κιτρινόμαυροι, πάνε στην Βορειοαφρικανική χώρα όπου θα συναντήσουν τον ιδιοκτήτη και μαζί με αυτό θα δώσουν και τρία φιλικά ματσάκια, έτσι για να δούνε και που βρίσκονται αγωνιστικά λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
Τα φιλικά που θα δώσει στην Αίγυπτο από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε την Πέμπτη (22/8) ο Εργοτέλης.
Οι Κρητικοί θα δώσουν τρεις φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες της αφρικανικής χώρας και φιξαρίστηκαν τόσο οι αντίπαλοι, όσο και οι ημερομηνίες.

Πρώτο φιλικό για την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου αυτό απέναντι στην Γουάντι Ντεγκλά, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Αυγούστου, δεύτερο αυτό με αντίπαλο την Σουέζ στις 31 του ίδιου μήνα και τέλος την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ντίμπα Αλ Ισν.

Η πρώτη είναι γνωστή ομάδα της Αιγύπτου η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας, η δεύτερη αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της Αιγύπτου και η τρίτη επίσης στη β’ κατηγορία, αλλά στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Από το Ηράκλειο θα αναχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας (26/8) η αποστολή για την Αθήνα και από το «Ελ. Βενιζέλος» θα πετάξει για το Κάιρο, όπου και θα μεταβεί στην Αίν Σόχνα και θα καταλύσει σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αιγύπτου.

Τέλος, η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) με πτήση από το Κάιρο για την Αθήνα και από εκεί με νέα πτήση για το Ηράκλειο.

Spread the love